Een losse les personal training van een uur kost 65 euro, inclusief BTW en online coaching (begeleiding via WhatsApp, bv met oefeningen voor thuis). Afhankelijk van hoe vaak je wilt trainen en de lengte van het traject dat je aan wilt gaan, en misschien wil je ook in een klein groepje trainen, maak ik een package deal waarbij je een korting krijgt, waardoor de prijs van 1-op-1 training tussen de 60 en 65 euro uitkomt. Overdag trainen kan ook bij jou thuis, voor als je misschien jonge kindjes thuis hebt en geen oppas. Hiervoor heb je geen materialen nodig. We schuiven eventueel wat meubels aan de kant en ik zorg voor de rest. Online trainen via videobellen kan ook, handig als je thuiswerkt of kinderen thuis hebt. We trainen dan 45 minuten per keer, een les kost 30 euro, inclusief bruikleen van materialen.

Wil je de kosten delen, dan zou je ook in duo met iemand anders kunnen trainen. Het is dan wel het meest effectief en motiverend als jullie beide dezelfde doelstelling en ongeveer hetzelfde niveau hebben. Binnen het trainingsprogramma maak ik wat specifieke aanpassingen op de persoon. De tarieven hiervoor variΓ«ren van 60 tot 70 euro per les.

Voor de small group trainingen gebruik ik strippenkaarten. Een 10-Strippenkaart is €150, een 25-Strippenkaart €300. Een proefles: Gratis!