Een losse les personal training van een uur kost 60 euro, inclusief BTW en online coaching (begeleiding via WhatsApp). Afhankelijk van hoe vaak je wilt trainen en de lengte van het traject dat je aan wilt gaan, en misschien wil je ook in een klein groepje trainen, maak ik een package deal waarbij je een korting krijgt, waardoor de prijs van 1-op-1 training tussen de 50 en 60 euro uitkomt. Omdat de avonden al aardig vol zitten, hanteer ik nu voordeligere daltarieven voor trainen tussen 8:00 en 17:00. Overdag trainen kan ook bij jou thuis, voor als je misschien jonge kindjes thuis hebt en geen oppas. Hiervoor heb je geen materialen nodig. We schuiven eventueel wat meubels aan de kant en ik zorg voor de rest.

Wil je de kosten delen, dan zou je ook in duo met iemands anders kunnen trainen. In principe hanteer ik hiervoor dezelfde tarieven, mits jullie beide dezelfde doelstelling en ongeveer hetzelfde niveau hebben. Binnen het trainingsprogramma maak ik wat specifieke aanpassingen op de persoon.

Voor de small group trainingen gebruik ik strippenkaarten. Een 10-Strippenkaart is €150, een 25-strippenkaart €300. Een proefles: Gratis!

Advertisements