Hoe herstel je je core en buikspieren na een zwangerschap?

De meest gestelde vraag aan mij van kersverse, of al wat minder verse, moeders in mijn omgeving: “Nath, hoe kom ik van die buik af?” Ook is het buikje, samen met pijnklachten, een van de meest gehoorde ongenoegens van de dames die bij me komen trainen. Je buik en de rest van je lijf veert na de bevalling of keizersnede nu eenmaal niet vanzelf weer terug naar de oude vorm. Je zult hiervoor actief aan de slag moeten met specifieke oefeningen.

 

 

Hoe ga ik te werk?

Als gespecialiseerd postpartum trainer ga ik je leren hoe je je core spieren moet gebruiken, hoe je weer een goede connectie kunt maken met je core en buikspieren, zodat je ze kunt versterken, weer functioneel kunt gebruiken en zodat je buik weer strakker wordt. 

Je kunt 1-op-1 met me trainen, in de Small Group Training Core Herstel of middels online coaching.

 

o

 


Onderaan kan je een formulier invullen om je vragen te stellen of om een eerste vrijblijvend gesprek aan te vragen. Vervolgens neem ik contact met je op om:

  • Te bespreken wat je je wensen zijn
  • Na te gaan welke lichamelijke klachten je hebt
  • Een afspraak te plannen voor een kennismaking

Tijdens een eerste afspraak leg ik uit hoe ik te werk ga en wat nodig is om je weer fit, sterk en strakker te krijgen. Alles in overleg met jou!
Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan de tarieven die ik hanteer en neem contact op.

Neem vrijblijvend contact op