Gezondheid en fitheid gaan in mijn ogen over empowerment;  Over de optimale versie van jezelf worden, lekker in je vel zitten, je sterk voelen zowel fysiek als mentaal. Niks fijners dan een lichaam waar je op kunt vertrouwen en dat je een machtig gevoel geeft over waar het allemaal toe in staat is. 

Dit geldt al helemaal tijdens en na je zwangerschap! Deze periode ondergaat je lichaam allerlei krachten en wordt het op de proef gesteld. Daarom is het belangrijk om lief te zijn voor jezelf en van je lichaam te houden, niet alleen om hoe het eruit ziet, maar vooral om wat het allemaal kan. Je lichaam is ontzettend veerkrachtig, maar je zult actief aan de slag moeten om goed te herstellen. 

 

Weet je door alle tegenstrijdige adviezen over sporten tijdens en na de zwangerschap niet wat de beste manier voor jou is om (weer) in beweging te komen? 

Ervaar je (zwangerschapsgerelateerde) klachten en weerhoudt dat je ervan om iets aan je gezondheid en fitheid te doen?

Het Strong Mom Programma is er voor jou als je zwanger bent of al bent bevallen en op een veilige en effectieve manier aan een fit en sterk lichaam wilt werken.

 

Ik werk in een 1-op-1 setting, waarbij ik heel specifiek naar je klachten, wensen of vraag kan kijken. Klik hier voor meer informatie over het Postpartum Fit en Recovery Programma. Er is ook een mogelijkheid om met andere dames aan je bv je kracht en je core te werken in een klein groepje, ook tijdens je zwangerschap, zie hier!