Het hardnekkige vooroordeel dat vrouwen eruit gaan zien als mannen door krachttraining, kan ik meteen van tafel vegen. Krachttraining, in combinatie met meer intensieve, explosieve oefeningen, is de meest doeltreffende manier om je lichaam te shapen (lees: ronde billen, goed gevormde sexy armen, benen en schouders, strakke buik), vet te verbranden en sterker te worden.

Het programma

Tijdens de intake bekijken we samen wat je wilt bereiken en wat daarvoor nodig is wat betreft voeding, training en lifestyle/ gedrag. We stellen een programma en voedingsplan op maat op, bepalen je startpunt en dan gaan we aan de slag met 1-op-1 trainingen, eventueel aangevuld met workout voor thuis of zelfstandig inde sportschool. We meten regelmatig je vorderingen en ik ben altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden of je door moeilijke momenten heen te slepen.

Tijdens de functionele trainingen maken we onder andere gebruik van dumbbells, barbells, kettlebells, TRX en battle ropes. Er is ook altijd aandacht voor flexibiliteit, core stability en conditie.

Lokatie Mijn privé gym in Breda

Duur Minimaal 12 weken, 2 keer per week (anders zet het echt te weinig zoden aan de dijk)

Voor wie Voor alle vrouwen die de snelste weg willen nemen naar een beter gevormd lichaam en het ultieme gevoel van empowerment. Ook geschikt voor de minder ervaren sporters.

Wanneer Op tijden dat het jou uitkomt!

Voor een proefles of meer informatie over de mogelijkheden, laat hier je gegevens achter!