Tijdens deze lessen train je met de aandacht en aansturing van personal training, gecombineerd met de gezelligheid en motivatie van sporten in groepsverband. Ik schaal de oefeningen dusdanig dat ze voor iedereen van elk niveau haalbaar, veilig en uitdagend zijn, ook als je zwanger bent of onlangs bent bevallen zijn er mogelijkheden, mits je een basis hebt in kracht- en coretraining. Daar kunnen we achter komen tijdens een intake. 

Tijdens een intake doen we een uitgebreide bewegingsanalyse en bespreken we je eventuele klachten en specifieke vraag. Je krijgt ook oefeningen mee voor thuis. Zo kan ik je tijdens de groepslessen beter begeleiden en kun je meer uit je trainingen halen.

Lokatie Private studio Eat Lift Love, Breda

Voor wie Voor iedereen van elk niveau, die graag onder begeleiding wil sporten, maar de kosten laag wil houden. Ook veilig voor (aanstaande) mama’s. 

Met wie In een klein groepje van maximaal 6 personen, zodat ik optimale begeleiding kan bieden en je niet maar wat hoeft aan te klooien 😉 Daarom reserveer je je plekje. Deze afspraak is tevens jouw stok achter de deur om ook daadwerkelijk te gaan sporten.

Tarieven 185 euro voor 10 strippen, 375 euro voor 25 strippen

Rooster

Dinsdag 20:00 uur Pretty strong mom. Een instaples waar je in je eigen tempo kunt trainen. Ideaal voor (aanstaande) mama’s die graag aan hun kracht, core, bekkenbodem, diastase of buikje willen werken. Meer info over de Small Group Training Core Herstel programma vind je hier.

Donderdag 20:00 Full body krachttraining. Een les voor de iets gevorderde sporter, die al wat meer zelfstandig diverse oefeningen uit kan voeren, zoals deadlifts en hip thrusts.

Vrijdag 10:00 uur Body shape (op muziek). Ook voor de meer gevorderde sporter die houdt van hard trainen op muziek.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, laat hier je gegevens achter! Voor de tarieven, klik hier.