Tijdens deze lessen train je met de aandacht en aansturing van personal training, gecombineerd met de gezelligheid en motivatie van sporten in groepsverband. Je zult de steun en coaching ervaren, die je nodig hebt om jezelf versteld te doen staan en sterker en fitter te worden. Ik schaal de oefeningen dusdanig dat ze voor iedereen van elk niveau haalbaar, veilig en uitdagend zijn. Elke training is anders. We doen oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht en we maken gebruik van onder andere kettlebells, elastieken, ballen, touwen en barbbells.

Lokatie Private studio Eat Lift Love, Breda

Voor wie Voor iedereen van elk niveau, die graag onder begeleiding wil sporten, maar de kosten laag wil houden. Voor (aanstaande) mama’s is er de PowerMama® cursus. Deze start weer in maart.

Met wie In een klein groepje van maximaal 6 personen, zodat ik optimale begeleiding kan bieden en je niet maar wat hoeft aan te klooien 😉 Daarom reserveer je je plekje. Deze afspraak is tevens jouw stok achter de deur om ook daadwerkelijk te gaan sporten.

Wanneer De trainingen zijn op dinsdag om 20:00 (total body shape), donderdag om 20:00 (kracht), vrijdagochtend 10.15 (PowerMama) en zondag om 10:00 (kracht en conditie).

Voor een proefles of meer informatie over de mogelijkheden, laat hier je gegevens achter! Voor de tarieven, klik hier.