Tijdens deze lessen train je met de aandacht en aansturing van personal training, gecombineerd met de gezelligheid en motivatie van sporten in groepsverband. Ik schaal de oefeningen dusdanig dat ze voor iedereen van elk niveau haalbaar, veilig en uitdagend zijn, ook als je zwanger bent of onlangs bent bevallen zijn er mogelijkheden. We doen oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht en we maken gebruik van onder andere kettlebells, elastieken, ballen, touwen en barbbells.

Tijdens een intake doen we een uitgebreide bewegingsanalyse en bespreken we je eventuele klachten en specifieke vraag. Je krijgt ook oefeningen mee voor thuis. Zo kan ik je tijdens de groepslessen beter begeleiden en kun je meer uit je trainingen halen.

Lokatie Private studio Eat Lift Love, Breda

Voor wie Voor iedereen van elk niveau, die graag onder begeleiding wil sporten, maar de kosten laag wil houden. Ook veilig voor (aanstaande) mama’s. 

Met wie In een klein groepje van maximaal 6 personen, zodat ik optimale begeleiding kan bieden en je niet maar wat hoeft aan te klooien 😉 Daarom reserveer je je plekje. Deze afspraak is tevens jouw stok achter de deur om ook daadwerkelijk te gaan sporten.

Tarieven 175 euro voor 10 strippen, 350 euro voor 25 strippen

Rooster

Zondag 9:00 uur Core en billen krachttraining. Ook ideaal voor (aanstaande) mama’s die graag aan hun core, bekkenbodem, diastase of buikje willen werken. Meer info over de Small Group Training Core Herstel programma vind je hier.

Dinsdag 20:00 uur Full body krachttraining

Vrijdag 10:00 uur Body shaping (op muziek)

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, laat hier je gegevens achter! Voor de tarieven, klik hier.