Tijdens deze lessen train je met de aandacht en aansturing van personal training, gecombineerd met de gezelligheid en motivatie van sporten in groepsverband. Ik schaal de oefeningen dusdanig dat ze voor iedereen van elk niveau haalbaar, veilig en uitdagend zijn, ook als je zwanger bent of onlangs bent bevallen zijn er mogelijheden. We doen oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht en we maken gebruik van onder andere kettlebells, elastieken, ballen, touwen en barbbells.

Lokatie Private studio Eat Lift Love, Breda

Voor wie Voor iedereen van elk niveau, die graag onder begeleiding wil sporten, maar de kosten laag wil houden. Ook veilig voor (aanstaande) mama’s.

Met wie In een klein groepje van maximaal 6 personen, zodat ik optimale begeleiding kan bieden en je niet maar wat hoeft aan te klooien 😉 Daarom reserveer je je plekje. Deze afspraak is tevens jouw stok achter de deur om ook daadwerkelijk te gaan sporten.

Wanneer Vanaf september een nieuw rooster met diverse opties!

IMG-20200817-WA0000.jpg

Online workout, 40 minuten Zoom-training, lekker makkelijk vanuit huis. Je hebt een matje nodig, een miniband en een lange elastiek, evt bij mij te bestellen.

Body shape, 60 minuten workout voor het hele lichaam op muziek. We gebruiken een barbbell, elastieken en doen bodyweight oefeningen.

Kracht, 60 minuten krachtprogramma, waarbij je een aantal weken achter elkaar dezelfde oefeningen doet, zodat je jezelf kunt verbeteren en sterker voelt worden.

Core, 60 minuten mobility en core activerende en versterkende oefeningen. Ook ideaal voor (aanstaande) mama’s die graag aan hun core, bekkenbodem, diastase of buikje willen werken. Meer info over de Small Group Training Core Herstel programma vind je hier.

 

Voor een proefles of meer informatie over de mogelijkheden, laat hier je gegevens achter! Voor de tarieven, klik hier.