Online coaching en training is super fijn als je thuiswerkt of misschien jonge kinderen thuis hebt. Tijdens Corona bleek het een heel goede optie om ‘mijn dames’ in beweging te houden en goed te blijven begeleiden en door het enthousiasme en de resultaten, blijf ik het nu doen.

Lokatie Je traint via videobellen thuis, 45 minuten, met materialen in bruikleen of eventueel  met de materialen die je thuis hebt.

Voor wie Voor elke vrouw die graag in haar eigen vertrouwde omgeving sport op een moment dat het haar uitkomt.

Programma Op basis van jouw wensen, fitnesslevel, achtergrond en doelen maak ik een trainingsprogramma op maat. En dan ook echt op maat. Elke vrouw en elk lichaam is anders en daar pas ik het programma op aan. Daarom vind ik het wel fijn om je in ieder geval 1x persoonlijk te zien tijdens een intake. Zo kan ik zien hoe je beweegt, staat, ademt (ja, ademt!), je core gebruikt, welke spieren overactief of minder actief zijn bijvoorbeeld. Op basis daarvan bepaal ik welke oefeningen voor jou geschikt zijn en kan ik je optimaal coachen bij het uitvoeren ervan. Kan ook in combinatie met personal training bij mij in m’n studio.

Contact We hebben wekelijks contact en je kunt 24/7 je vragen bij me kwijt via What’s App.

Benieuwd of het wat voor jou is? Neem vrijblijvend contact met me op.