Eat Lift Love is een high-service organisatie, met een eigen privé studio voor personal training en small group training in Breda, die ernaar streeft mind- en lifechanging te zijn. En ik ben goed in wat ik doe (in alle bescheidenheid ;-))! Passie, kennis, ervaring, soft skills en commitment zorgen ervoor dat je resultaten gaat behalen als je hier komt trainen.

Afhankelijk van de mate van investering die je wilt doen om je gezondheid te verbeteren, zijn er diverse opties voor een bepaald aantal sessies en pakketvormen, bv gecombineerd met thuistraining, online coaching of groepstraining. Voor een indicatie van de tarieven, klik hier.

Een duosessie met een vriendinnetje of buurvrouw kan ook!

Zo bied ik kwaliteit:

Intake Tijdens een vrijblijvend intake gesprek proberen we samen inzicht te krijgen in je doelen, maar ook in de dilemma’s en worstelingen die we zullen moeten overwinnen om resultaten te behalen en deze duurzaam te laten zijn. Ik stel een advies op maat op waarbij diverse opties mogelijk zijn.

Plan van aanpak Als er een klik is (heel belangrijk, want we gaan veel samen delen!), stellen we een plan op. Ik pas het programma aan op jouw fitnesslevel en wensen. We volgen je progressie en ik pas waar nodig het programma aan.

Motivator Ik ben je luisterend oor, ik coach je naar de juiste mindset, deel de nodige kennis met je, push je doorzettingsvermogen en laat je tijdens de trainingen het beste uit jezelf halen, zonder een drill instructor te zijn 😉

Private studio Ik heb mijn eigen studio, een kleinschalige gym, op een fantastische lokatie op het terrein van de koepelgevangenis in Breda, met eigen parkeerplaatsten beschikbaar. Niet de drukte van een sportschool, maar wel alle faciliteiten tot onze beschikking om van iedere training een feestje te maken. Indien gewenst kan er, in overleg, ook op een andere locatie worden getraind, bijvoorbeeld bij je thuis of lekker in de buitenlucht.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!