Een doelgerichte, individuele, effectieve en veilige aanpak, dat is personal training. Ik ben een fitness & health professional met de kennis, skills en ervaring om een passend programma op te stellen, de juiste instructies te geven en begeleiding te bieden op het gebied van gedragsverandering, voeding en mindset, die van doorslaggevend belang zijn bij het behalen van blijvend resultaat.

Programma op maat

Afhankelijk van de mate van investering die je wilt doen om je gezondheid te verbeteren, zijn er diverse opties voor een bepaald aantal sessies en pakketvormen, bv gecombineerd met fysiotherapie, online coaching of groepstraining.

Een duosessie met je partner, moeder of vriendinnetje kan ook! Of misschien wil je tijdens de winter- of zomerstop met je elftal fit blijven of met een groepje collega’s gezamenlijk afvallen, je kunt me ook inhuren voor small group training.

Zo bied ik kwaliteit:

Intake Tijdens een vrijblijvend intake gesprek proberen we samen inzicht te krijgen in je doelen, maar ook in de dilemma’s en worstelingen die we zullen moeten overwinnen om resultaten te behalen en deze duurzaam te laten zijn. Ik stel een advies op maat op waarbij diverse opties mogelijk zijn.

Plan van aanpak Als er een klik is (heel belangrijk, want we gaan veel samen delen!), stellen we een plan op. Of je nu al jaren in een winterslaap hebt gelegen en af wilt vallen, of juist je training flink op wilt schroeven om je prestaties of shape te verbeteren, ik pas het programma aan op jouw fitnesslevel en wensen. We volgen je progressie en ik pas waar nodig het programma aan.

Motivator Ik ben je vriend en luisterend oor, ik coach je naar de juiste mindset, deel de nodige kennis met je, push je doorzettingsvermogen en laat je tijdens de trainingen het beste uit jezelf halen, zonder een drill instructor te zijn 😉

Private gym Ik maak gebruik van de studio van Move Too aan de rand van Breda waar we werken met een team van drie personal trainers en een fysiotherapeut. Niet de drukte van een sportschool, maar wel alle moderne faciliteiten tot onze beschikking om van iedere training een feestje te maken. Indien gewenst kan er, in overleg, ook op een andere locatie worden getraind, bijvoorbeeld bij je thuis of lekker in de buitenlucht.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Advertisements