Als hippe moeder (to be) wil je na je zwangerschap weer snel goed in je vel zitten. Eigenlijk wil je alles; je wilt goed functioneren bij je werkgever of als zelfstandig onderneemster, een energieke, goede mama zijn, een leuk sociaal leven hebben en ook nog een beetje aantrekkelijk en gezellig voor je partner zijn. Met het MAMA GLOW program helpen wij je hierbij! Samen met ons werk je naar een fit en gezond lichaam en jouw persoonlijke work/life & family balans.

Door een combinatie van training, work-life coaching, yoga en voedingsadvies (in groepsverband en/ of privé en met behulp van online coaching via e-mail en WhatsApp) ben jij in no time mentaal, fysiek en emotioneel weer vol energie, fit en krachtig!

Lokatie De groepssessies vinden plaats bij Yoga Ginneken in Breda. Individuele begeleiding op maat, zowel training, yoga als coaching, kan ook privé bij jou thuis plaats vinden of bijvoorbeeld met een vriendin of buurvrouw in je eigen vertrouwde omgeving.

Duur Na een intakegesprek met een van de trainers kun je kiezen voor een traject dat bij jou past, bv 8 of 12 weken begeleiding.

Voor wie Voor vrouwen en moeders die graag een goede start willen maken na hun bevalling ( je kunt mee doen vanaf 6 weken na je bevalling bij medische goedkeuring) en die zich energiek, mooi, sterk en ontspannen willen voelen en lekker in balans willen zijn.

Met wie Je wordt getraind en gecoacht op lifestyle en voeding door mij. De yogasessies en work/life coaching worden verzorgd door de fantastische Gwen Peters (ja, ik ben erg enthousiast over haar). Beiden zijn we professionals en ervaren in het werken met vrouwen en moeders, waardoor we samen de beste begeleiding kunnen bieden om je (weer) te laten stralen!

Wanneer De groepssessies zijn op zondagochtend van 10:30 tot 11:30 uur. De individuele training en coaching kan overdag op een moment dat het jou uitkomt!

Wil je je interesse tonen of je inschrijven, stuur me een berichtje en ik neem contact met je op!

Advertisements