Bij Eat Lift Love kun je terecht voor personal training en small group training. Tijdens een intake met bewegingsanalyse bekijken we samen wat het beste bij jou past.

Personal training

De 1-op-1 lessen bieden een goede basis om een connectie te maken met je core en bekkenbodem, je spieren te versterken en te werken aan je mobiliteit. Zeker met een specifiek doel voor ogen kan het fijn zijn om individueel te trainen met alle aandacht voor jou. Bijvoorbeeld als je wilt herstellen van je bevalling of een lichamelijke klacht of wilt werken aan een gezondere lifestyle.

Dit wil ik!

Wat kost dat?

Small group training

Wanneer je een goede basis hebt in krachttraining en een diepe inner core ademhaling kunt toepassen, kun je deelnemen aan de groepslessen. Met maximaal 6 vrouwen train je met de aandacht en aansturing van personal training, gecombineerd met de gezelligheid en motivatie van sporten in groepsverband. Ik adviseer wel altijd een intake bij me te doen en soms is een aantal 1-op-1 sessies wenselijk, zodat je veilig kunt trainen en ik je optimaal kan begeleiden tijdens de groepslessen.

Vertel me meer!

Privé studio

Ik ben erg trots op mijn eigen studio in het gebouw van de rechtbank op het terrein van de oude koepelgevangenis in Breda. Geen pottenkijkers (wel mijn ogen constant op je gericht, kan even wennen zijn), niet wachten op apparatuur, maar wel een rustige vertrouwde omgeving, mogelijkheden tot parkeren op het terrein, alle materialen in huis voor een goede training en verzoeknummers indien gewenst 😉

Hier wil ik meer van zien!