Mijn naam is Olga. Ik ben 31 jaar en moeder van drie kinderen. Tijdens mijn laatste zwangerschap was ik veel aangekomen en voelde me niet meer fijn in mijn lichaam. Ik heb last van striae en  slap vel op mijn buik. Daar kan ik zelf weinig aan doen. Maar aan die kilo’s kan ik wel iets doen! En daar wilde ik heel graag iets aan doen! 

Ik ben 10 kilo afgevallen, voel me super fit en durf zelfs deze zomer weer in bikini op het strand met mijn kinderen te gaan spelen. 

 

In het verleden heb ik al vaker bij Nathalie getraind en nu met haar Fit Mom-programma wist ik heel zeker dat ik bij haar wilde gaan trainen. Ik gunde het mezelf ook om na een zware zwangerschap en nu dan drie kinderen onder de 3 jaar twee keer in de week voor mezelf iets te doen. Dit werd twee keer in de week PT bij Nathalie. En wat ben ik blij dat ik deze keus heb gemaakt! De trainingen zijn altijd echt helemaal op mij afgestemd en Nathalie weet me altijd te motiveren om door te gaan en toch net dat extra stapje te zetten. 

Naast het sporten, heeft Nathalie mij ook geholpen met mijn voeding. Ik heb nooit een echt dieet gevolgd, want dat houd ik niet vol. Maar met alle goede tips van Nathalie wat je wel en beter minder mag eten, heb ik zo mijn eigen manier gevonden wat voor mij werkt en wat ik kan volhouden. 

Nu 5 maanden later, ben ik 10 kilo afgevallen, voel me super fit en durf ik zelfs deze zomer weer in bikini op het strand met mijn kinderen te gaan spelen.