Inmiddels ruim twee jaar geleden schreef ik Nathalie een bericht: “Het is tijd om wat aan mezelf te gaan doen.” Mijn doel was meer energie, een betere conditie en minder kilo’s. Binnen twee weken later we van start gegaan. Samen met mijn vriend zijn we begonnen met drie maanden Personal Training (duo lessen) en de daarbij horende voedingsadviezen en online coaching. Het begin was zwaar, na de eerste trainingen gingen we naar buiten met onze tongen op de grond en met de vraag hoe het ooit goed moest komen. Ook onze nieuwe manier van eten moesten we even onder de knie krijgen, inmiddels weten we niet beter.

De zwangerschapskilo’s (plus nog een aantal extra) zijn er weer af. Dit had ik niet kunnen doen zonder Nathalies kennis, inzet en enthousiasme.

Onder de professionele begeleiding van Nathalie en haar tomeloze energie en inzet kwamen onze doelen echter snel in zicht. Gedurende de weken die volgenden merkten we inderdaad dat we steeds fitter werden en steeds minder kilo’s mee hoefden te sjouwen. Nathalie wist steeds weer een leuke en uitdagende training te bedenken. Na drie maanden hard werken waren we beide ongeveer tien kilo kwijt. We waren zo enthousiast dat we besloten nog drie maanden PT te volgen. Naast de wekelijkse PT les volgden we beide ook nog groepslessen. Wat heel fijn is aan deze groepslessen is dat je niveau niet uitmaakt. Alle oefeningen zijn aan te passen naar wat bij jou past. En wat ik persoonlijk heel fijn vond is dat niemand van je medesporters je raar aankijkt als je nog niet meekan met de rest. Iedereen op zijn eigen niveau en tempo.

Net toen we aan de tweede sessie PT begonnen waren bleek ik zwanger te zijn. De PT lessen hebben we toen op een laag pitje gezet. De groepslessen heb ik, met aangepaste oefeningen, nog mee kunnen doen tot ongeveer 36 weken zwangerschap. Een tijdje na mijn bevalling mocht ik eindelijk weer gaan sporten. Ook hier weer met aangepaste oefeningen om niets te forceren en weer rustig aan op te bouwen. Door de eerder gelegde basis van de PT lessen, voeding en weer twee keer in de week leuke en afwisselende lessen te volgen zijn de zwangerschapskilo’s (plus nog een aantal extra) er inmiddels ook weer af. Dit had ik niet kunnen doen zonder Nathalie haar kennis, inzet en enthousiasme.

Resultaat na twee jaar: ruim 15 kilo lichter, nieuwe garderobe, geen knieklachten meer, betere conditie en veel fitter en sterker. Bedankt en we blijven gewoon lekker verder sporten!