Op zijn zachtst gezegd was 2018 niet bepaald ‘mijn’ jaar. De ene na de andere vervelende situatie deed zich voor. Desondanks was het bizar genoeg voor mij toen juist het moment om te besluiten wat aan mijn conditie en gewicht te doen, als investering in mezelf. In de loop der jaren waren de kilo’s van het heerlijke bourgondische leven in combinatie met te weinig bewegen ‘zomaar’ aan mijn billen en benen blijven plakken. Of eigenlijk gewoon óveral aan blijven plakken. En dan komt dat, voor de meeste vrouwen, bekende moment dat je denkt, &#*%*&@% dat past niet meer, en dat past óók niet meer, en dat staat niet leuk meer en bla bla. Tijd om er dus wat aan te doen! Ik ben toen 13 kilo afgevallen en wat was dat heerlijk! Ook omdat dat dit me gelukt was mét biertje, toastje, BBQ, kerst etc. Maar de fitheid vond ik nog steeds te matig, ik wilde niet alleen slanker worden, maar ook fit en sterk. Gewoon omdat dat lekker voelt en er ook gewoon echt beter uit ziet in mijn optiek.

Ik ben energieker, sterker, opgeruimder. Nog 4 kilo extra eraf, duidelijk gestroomlijnder qua figuur en ook niet onbelangrijk, ik krijg spierballen en zowaar ook abs!!!

Om dat in mijn eentje te doen vond ik lastig. Je hebt altijd wel de smoezen, ‘nu ben ik moe, morgen dan maar’, ‘als ik ga moet ik haasten en dat is ook niet handig’ en ga zo maar door. En daar kwam Nathalie om de hoek. Ik heb haar denk ik vrijwel letterlijk geappt “help, kan jij me helpen motivatie te vinden’. En zo geschiedde. Ik denk dat ik een week later ben begonnen met twee keer per week personal training. Als een cadeau aan mezelf. En wat voor 1.. Nu 10 weken later voel ik me zoveel beter. Ik ben energieker, sterker, opgeruimder. Nog 4 kilo extra eraf, duidelijk gestroomlijnder qua figuur en ook niet onbelangrijk, ik krijg spierballen en zowaar ook abs!!! Whoop whoop, hoe vet is dat!!

2019 wordt sowieso wel MIJN jaar. Op naar de laatste kilo’s gewichtsverlies en nooit meer een leven zonder sport.

Zeker kost het centen, ik ga er niet over liegen. Maar de vraag is, is het de investering waard en daar kan ik volmondig JA op antwoorden. Maar als je het doet, doe het dan goed. Kies voor jezelf en volledige commitment en ik kan je beloven dat je geen spijt krijgt. Ik heb er in ieder geval weer 20 lessen aangeplakt, want verdikkeme, 2019 wordt sowieso wel MIJN jaar. Op naar de laatste kilo’s gewichtsverlies en nooit meer een leven zonder sport.

Nathalie, je bent een held! Ik ben je voor eeuwig dankbaar.