In maart 2016, ik was op wintersport en propte mezelf weer in mijn skibroek. Die zat twee jaar geleden voordat ik zwanger raakte van de  jongste toch een stuk lekkerder ☹

Toen zag ik mezelf terug op de foto’s en besloot ik het is genoeg. Er MOET nu iets gebeuren. Toevallig poste net een bekende van de zwangerschapscursus een mega enthousiast bericht! In korte tijd kilo’s en centimeters kwijt maar vooral op een sportieve manier lekkerder in je vel zitten!

Na mijn eerste gesprek met Nathalie was ik al snel om! Een super leuk mens die ook nog wel eens streng voor me kan zijn!

Wat ik zo fijn vond aan de wekelijkse momenten met Nathalie was niet alleen het harde werken, ook wist ze me te motiveren als het even tegen viel.

De eerste training viel niet mee. Ik heb niet echt een slechte conditie dat wist ik maar wat betreft kracht heb ik nog veel te leren. Ik ging voor de 12 weken personal training in combinatie met 2x per week thuis op de crosstrainer en dan ook nog huiswerk. Wat ik zo fijn vond aan de wekelijkse momenten met Nathalie was niet alleen het harde werken, ook wist ze me te motiveren als het even tegen viel (en dat viel het echt wel eens… ).

Tussendoor een keer een berichtje met de vraag hoe het gaat en of ik mijn huiswerk al wel heb gedaan werkt voor mij super! Ik kan een week later natuurlijk niet aankomen met de boodschap dat ik er even geen tijd voor/ zin in had…

Bij Nathalie heb ik geleerd dat balans het toverwoord is.

Inmiddels zijn we een heel aantal maanden verder, de personal training zit erop maar wekelijks ben ik bij Nathalie te vinden. Inmiddels in haar te gekke eigen studio in de koepel in Breda, de small group training is voor mij een heerlijk moment om me weer in het zweet te werken!

Bij Nathalie heb ik geleerd dat balans het toverwoord is. Het geeft niks om een keer uit de band te springen, maar compenseer het met wat extra beweging. Het is inmiddels geen dieet of aan de lijn zijn meer. Het is een nieuwe way of life, regelmatig gezond eten en heerlijk sporten hoort erbij. Net zoals het dagelijks naar mijn werk gaan en een heerlijk sociaal leven lijden. Bij mij is lekker eten en een borrel nou eenmaal onmisbaar, ik wil vooral niet zonder. Dankzij Nathalie heb ik een balans gevonden en zit ik heerlijk in mijn vel!

Lieve, te gekke, stoere en soms een beetje strenge Nathalie, super bedankt voor de wijze lessen  en steun in de rug. Met dank aan jou heb ik mijn balans kunnen vinden en mijn doelen kunnen bereiken. Jouw te gekke mooie nieuwe studio in de koepel is een heerlijke plek om te sporten, maar kan niet zonder jou als enthousiaste trainer!

 

Advertisements