Vier maanden na mijn tweede zwangerschap was ik helemaal klaar met mijn extra zwangerschapskilo’s. Met alleen hardlopen wist ik dat ik deze niet kwijt ging raken. Ik moest wat vaker en intensiever gaan sporten. Maar ja, hoe doe je dat? Ik zag mezelf niet naar de sportschool gaan om daar te klungelen met de verschillende apparaten. Ik wilde graag goede begeleiding, zodat ik op een juiste manier aan het sporten was en ‘een stok achter de deur’ had. Al snel kwam ik erachter dat een personal trainer mij kon helpen. Na een korte speurtocht op internet kwam ik uit bij de website van Nathalie. Mijn eerste gedachte: wow, dit is precies wat ik zoek! Zij begrijpt mij!

“De trainingen waren intensief maar ook gezellig.”

Na een intakegesprek (waarin mijn doelen werden besproken) ben ik aan de slag gegaan. Twee keer per week intensief trainen onder begeleiding van Nathalie en daarnaast nog één (of meer) keer thuis aan de slag (hardlopen of ‘huiswerkoefeningen’). Die eerste weken waren pittig; veel nieuwe oefeningen, regelmatig spierpijn en daarbij ook nog verantwoord eten. Maar de begeleiding van Nathalie was echt top! De trainingen waren intensief maar ook gezellig. Nathalie kan je op een leuke, relaxte en positieve manier stimuleren om nét dat stapje extra te zetten. De oefeningen tijdens de training zijn zeer divers en op de persoon en het niveau afgestemd. Waar ik in het begin geen squat kon maken, deed ik deze in de laatste weken met 30 kilo in mijn nek!! Ook heb je regelmatig een ‘weegmoment’, wat natuurlijk erg stimulerend werkt… 😉 Daarnaast kon ik Nathalie 24/7 benaderen met vragen over mijn voeding en het maken van verantwoorde keuzes. Echt top!

Nu, zes maanden later wil ik Nathalie via deze weg ontzettend bedanken voor dit avontuur. Ik ben een energieke, healthy fit mom en de extra zwangerschapskilo’s zijn eraf! Ook weet ik wat gezonde voeding is en heb mijn nieuwe lifestyle gevonden! Dank je wel!