Het was heel vertrouwd, met respect en kennis en kunde!

Lonneke, Fit mom

Ik zag al gauw progressie in mijn trainingen, wat zorgde voor motivatie, maar het allerbelangrijkste voor mij was dat mijn rugklachten enorm verminderen.

Mariska, Fit mom

Een intensieve baan, een gezin met pasgeboren baby en een druk sociaal leven, maakt het ideaal dat Nathalie een appje verwijderd is om je een peptalk te geven. Ik heb geen rugpijn meer, voel me sterker en zit veel beter in mijn vel!

Marjolein – Fit mom

Ik ben energieker, sterker, opgeruimder. Nog 4 kilo extra eraf, duidelijk gestroomlijnder qua figuur en ook niet onbelangrijk, ik krijg spierballen en zowaar ook abs!

Eva, Strong girl

De zwangerschapskilo’s (plus nog een aantal extra) zijn er weer af. Dit had ik niet kunnen doen zonder Nathalie’s kennis, inzet en enthousiasme.

Marloes, Fit mom

Ik ben 10 kilo afgevallen, voel me super fit en durf zelfs deze zomer weer in bikini op het strand met mijn kinderen te gaan spelen.

Olga, Fit mom

Ik zit lekkerder in mijn vel en heb vertrouwen in mijn lichaam om klachtenvrij weer andere sporten te kunnen gaan doen.

Keetie, Fit mom

Nathalie kan je op een leuke, relaxte en positieve manier stimuleren om nét dat stapje extra te zetten. 

Ancella, Fit mom

Wat ik zo fijn vond aan de wekelijkse momenten met Nathalie was niet alleen het harde werken, ook wist ze me te motiveren als het even tegen viel.

Carlijne, Fit mom

Zonder haar was ik nooit zo ver gekomen en had ik ook niet geweten hoe ik mijn nieuwe lichaam zou moeten onderhouden.

Bram, Fit rocker & dad to be

 Heerlijk om me na de zwangerschap zo snel weer fit te voelen en ook wat kilo’s kwijt te zijn! 

Tanya, Fit mom

Ik heb vanaf januari bijna vier maanden personal training gedaan bij Nathalie, in die maanden heb ik mijn doel om 10 kilo af te vallen precies bereikt. Iets waar ik van tevoren niet van had durven dromen.

Marrie, Fit mom