Hoe herstel je lichamelijk na een zwangerschap?

Sporten na de bevalling

Een bevalling is een ingrijpende gebeurtenis voor het lichaam. Daarom is het belangrijk dat je je herstel op een veilige, effectieve manier aanpakt om blijvende klachten te voorkomen. Ik heb jarenlange ervaring met het trainen van moeders en hun postpartum lijf.

Sporten met bekkeninstabiliteit

Veel vrouwen ervaren na de zwangerschap lichamelijke klachten, zoals bekkeninstabiliteit, diastase, nek- en rugpijn en urineverlies. Deze zijn goed te verhelpen door op een goede manier te bewegen. Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

o

Hoe ga ik te werk?
Onderaan kan je een formulier invullen om je vragen te stellen of om een eerste vrijblijvend gesprek aan te vragen. Vervolgens neem ik contact met je op om:

  • Te bespreken wat je wilt
  • Na te gaan welke lichamelijke klachten je hebt
  • Een afspraak te plannen voor een kennismaking

Tijdens een eerste afspraak leg ik uit hoe ik te werk ga en wat nodig is om je weer fit, sterk en vol energie te krijgen. Alles in overleg met jou!
Ben je geinteresseerd? Bekijk dan de tarieven die ik hanteer en neem contact op.

Neem vrijblijvend contact op