Hi! Ik ben Nathalie Verlinden, 36 jaar, fit mom to be en personal trainer en lifestyle/ health coach. In oktober dit jaar opende ik mijn eigen studio voor personal training en small group training op het terrein van de koepelgevangenis in Breda. Jeejj!! Dreams do come true! 🙂

Van wetenschapper tot fitness & health professional

Ik gaf in 2014 mijn carrière in de wetenschap op om invulling te geven aan mijn passie voor sport en gezondheid. Het redden van tropisch regenwoud en inheemse culturen vond ik best cool, maar ik werd rusteloos van al dat gezit achter een bureau en ik wilde een wezenlijk verschil maken in het leven van mensen. Ik ben iemand met veel energie, die er graag op uit wil om te ontdekken, geïnspireerd te raken en anderen te inspireren, bij voorkeur in joggingbroek en op sneakers. Zodoende creëerde ik nieuwe kansen en nu mag ik dagelijks met bezieling mensen begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven èn in sportoutfit rondlopen 🙂

Mijn visie

Ik benader je doelstellingen op het gebied van fitness en gezondheid vanuit een holistische lifestyle gedachte. Dat klinkt misschien nogal hippie, maar integraal klinkt weer zo kantoorderig. Het komt erop neer dat het niet alleen maar gaat om keihard trainen en gezond eten, maar ook over het vinden van balans daarin, lekker in je vel zitten, lol hebben in het leven, zelfvertrouwen en empowerment. Mijn filosofie is dat alles mag en kan en dat je kunt zijn wie je wilt zolang je er maar in gelooft en de daarvoor nodige acties onderneemt. Jouw successen zijn mijn drijfveer!

Eat healthy, lift hard, love life

Ik ben 100% committed om je te begeleiden naar fysieke progressie en persoonlijke groei en die inzet verwacht ik ook van jou. Ik kan je helpen bij:

  • Het reshapen van je lichaam door middel van strength & conditioning training
  • Het ontwikkelen van een gezondere leefstijl die bij jou past;
  • Het verbeteren van de functionaliteit, houding en belastbaarheid van je lichaam;
  • Het verhogen van je gevoel van fitheid en energielevel;
  • Je persoonlijke ontwikkeling naar een sterkere, fittere versie van jezelf, zowel fysiek als mentaal.

Kijk eens rond op mijn website en laat me je uitdagen om je onzekerheden, volle agenda en uitstelgedrag aan te vechten en eindelijk die stap te zetten om je leven te veranderen!

Advertisements