Hi! Ik ben Nathalie Verlinden, 40 jaar en personal trainer en lifestyle/ health coach, gespecialiseerd in het trainen van vrouwen. In oktober 2017 opende ik mijn eigen studio voor personal training en small group training op het terrein van de koepelgevangenis in Breda.

Van wetenschapper tot fitness & health professional

Ik gaf in 2014 mijn carrière in de wetenschap op om invulling te geven aan mijn passie voor sport en gezondheid. Het redden van tropisch regenwoud en inheemse culturen vond ik best cool, maar ik werd rusteloos van al dat gezit achter een bureau en ik wilde een wezenlijk verschil maken in het leven van mensen, en als het even kon in legging en op sneakers. Ik gooide het roer om, mijn hart achterna. Zodoende creëerde ik nieuwe kansen en nu mag ik dagelijks met bezieling dames begeleiden naar een gezonder leven en sterker, fitter lijf èn in sportoutfit rondlopen 🙂

Mijn visie

Ik benader je doelstellingen op het gebied van fitness en gezondheid vanuit een holistische lifestyle gedachte. Dat klinkt misschien nogal hippie, maar integraal klinkt weer zo kantoorderig. Het komt erop neer dat het niet alleen maar gaat om keihard trainen en gezond eten, maar ook over het vinden van balans daarin, lekker in je vel zitten, lol hebben in het leven, zelfvertrouwen en empowerment. Mijn filosofie is dat alles mag en kan en dat je kunt zijn wie je wilt zolang je er maar in gelooft en de daarvoor nodige acties onderneemt. Jouw successen zijn mijn drijfveer!

Postnataal fit en herstel

Als postnataal fitness expert werk ik met veel kersverse mama’s aan veilig en effectief herstel van hun lichaam. Nu ik zelf mama ben, weet ik wat een enorme impact een zwangerschap en bevalling hebben op je lichaam. Herstel betekent niet alleen maar zes weken rust houden, maar ook actief aan de slag gaan. Met veel passie help ik moeders om hun lichaam weer goed, pijnvrij en effectief te laten functioneren en zich weer vol zelfvertrouwen te voelen.

Eat healthy, lift hard, love life

Ik ben 100% committed om je te begeleiden naar fysieke progressie en persoonlijke groei en die inzet verwacht ik ook van jou. Ik kan je helpen bij:

  • Het reshapen van je lichaam;
  • Herstel van je lichaam en weer terug in shape komen na de bevalling;
  • Het verbeteren van (zwangerschapsgerelateerde) klachten;
  • Het ontwikkelen van een gezondere leefstijl die bij jou past;
  • Het verbeteren van de functionaliteit, houding en belastbaarheid van je lichaam;
  • Het verhogen van je gevoel van fitheid en energielevel;
  • Je persoonlijke ontwikkeling naar een sterkere, fittere versie van jezelf, zowel fysiek als mentaal.

Kijk eens rond op mijn website en laat me je uitdagen om je onzekerheden, volle agenda en uitstelgedrag aan te vechten en eindelijk die stap te zetten om je leven te veranderen!

IMG_20191024_114717.jpg